Vacature

(Senior) Associate(s) en Intern(s) Valuation Advisory Services
BFI – Amsterdam

BFI is een onafhankelijk advieskantoor gericht op Valuations, Disputes en Investigations, en wij zijn gevestigd in Amsterdam. Wij worden primair aangesteld als adviseur binnen complexe en gevoelige financiële vraagstukken. Onze onderscheidende kernwaarden zijn expertise, onafhankelijkheid, flexibiliteit, pragmatisme en betrokkenheid. Een gedisciplineerde focus op deze kernwaarden heeft tot een herkenbare en gewaardeerde marktpositie geleid. Onze cliënten zijn onder andere beursgenoteerde ondernemingen, het Nederlandse middenbedrijf, grote familiebedrijven, (buitenlandse) investeerders, de advocatuur, en de overheid.

Vanwege de groei van onze valuation advisory praktijk zijn wij op zoek naar  (Senior) Associates die ons team komen versterken. Wij verwelkomen graag (Senior) Associates met tot zes jaar relevante werkervaring in corporate finance en/of valuation. Als lid van ons team ben je op zelfstandige wijze betrokken bij complexe en vertrouwelijke waarderings- en schadevraagstukken die zich veelal afspelen in een juridische context (disputen). Hierbij werk je vanuit jouw expertise samen met advocaten en cliënten. Ook zal jouw expertise worden ingezet bij opdrachten die een financiële rapportage, fiscale, strategische of compliance basis kennen.

Jouw verantwoordelijkheden binnen het valuation advisory team betreffen onder meer:

  • Opstellen van pitches en voorstellen;
  • Uitwerken van een plan van aanpak;
  • Financiële analyses, waaronder waarderingsmodellen, schademodellen, business plan reviews, financieringsmodellen, etc;
  • Marktanalyses;
  • Opstellen van rapportages;
  • Opstellen en geven van cliënt presentaties;
  • Assistentie met onze commerciële activiteiten.

Deze werkzaamheden zullen veelal in nauwe samenwerking met onze ervaren professionals en de cliënten worden uitgevoerd.

Wij bieden jou hierbij een steile leercurve binnen een team van zeer ervaren professionals, waarbij veel ruimte is voor jouw inbreng. Wij committeren ons aan een succesvolle ontwikkeling van jou als individu, waarbij persoonlijke ontwikkeling belangrijker is dan commerciële ontwikkeling. Wij vragen dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, en dat je streeft naar het overtreffen van de verwachtingen van onze cliënten. Hierbij hoort ook een meer dan gemiddeld inzicht in financiële vraagstukken en goede academische resultaten. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend.

Naast de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen (bijv. een executive master business valuation) bieden wij je een zeer competitief pakket aan arbeidsvoorwaarden. Doorgroei naar Director en Partner bij BFI behoort tot je carrièrepad.

Daarnaast zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Interns die aan het einde van hun financieel georiënteerde WO-bachelor of master zijn, en het echte werkleven willen gaan ervaren. Ons internprogramma dient ook als platform voor BFI om zeer gedreven studenten te beoordelen die mogelijk bij ons aan de slag willen.

Indien je bent geïnteresseerd dan kan je bellen met Alexander Bregonje (06-30032963) of Marc Broekema (06-54370024), of een email sturen met je motivatie en CV naar alexander.bregonje@bfiglobal.com of marc.broekema@bfiglobal.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.